Seniornett Bærum ønsker nye medlemmer velkommen!

Av Trygve Knudsen.  Publisert den 09.09.2011 under Oppslagstavle
Data er for seniorer!
  • Du kan ordne alle dine bankoppdrag hjemme i godstolen.
  • Du kan handle det du trenger av utstyr, billetter, reiser og så og si alt du trenger i ro og mak hjemme i din egen stue.
  • Du kan sjekke nyheter, været og busstider og søke svar på kunnskapsspørsmål via PC-en.
  • Etter et langt liv har de fleste av oss masse gamle bilder liggende. Disse kan du skanne inn i PC-en og lage mapper og album som gjør det lett å finne dem igjen, og da er ikke veien lang til selv å begynne med digital fotografering og dele bilder med andre på en enkel måte. Kanskje skrive dem ut selv eller lage album på nettet?
  • Du kan skrive til din familie og dine venner og få svar uten å måtte vente på postmannen.
  • Hvis du ønsker det, kan du også se og snakke med personer lys levende på skjermen uten å måtte dra hjem til dem for å få litt sosialt samvær. Og de kan se deg, så husk å gre håret!
For mange høres dette kanskje unødvendig ut, og noen tenker at 'det der gjelder ikke meg, jeg er for gammel for sånt'. Men våre erfaringer viser at de aller fleste kan få god nytte av PC-en. Vi lar oss stadig vekk imponere av mennesker i meget høy alder som aldri har tatt i en PC, men som raskt oppnår ferdigheter innen PC-bruk.

Og hvem er vi? Seniornett Bærum er en lokal klubb innen Seniornett Norge. Seniornett Norge har ca 130 klubber rundt i landet, hvorav Bærums er den største med nesten 700 datainteresserte medlemmer (!) Dette har vi oppnådd bare i løpet av våre 6 år. Vi jobber kun på frivillig basis og mottar ingen godtgjørelse for vårt arbeid. Det vil si ikke i kroner, men vi får anledning til å vedlikeholde våre datakunnskaper og være til nytte for andre, og ikke minst treffe andre mennesker i et hyggelig miljø. Og du verden så mange takknemlige tilbakemeldinger vi får!

De aller fleste av medlemmene våre har deltatt på våre 24 timers grunnleggende datakurs. Alle medlemmene får gratis veiledning hvis de møter opp i Sandvika på onsdager eller torsdager mellom 10-12, eller på Bekkestua bibliotek på mandager kl 13-15.

Medlemskapet koster kun 250kr i året og inkluderer også deltagelse på medlemsmøter med relevante foredrag og sosialt samvær. Blant våre medlemmer er det ca 40 som benyttes som 'nettravner' (veiledere/instruktører) på våre kurs og medlemsveiledninger, og på bibliotekenes og seniorsentrenes datatilbud for seniorer. Disse nettravnene har spesiell datakompetanse innenfor mange områder og benyttes også når seniorsentrene og bibliotekene kjører datakurs i egen regi. Har du en bakgrunn som gjør deg egnet til å være nettravn? Kontakt oss!

Vil du vite mer?: Kontakt Seniornett Bærum, Presterud allè 2-4, 1357 Bekkestua, e-post: barum@seniornett.no eller tlf.svarer: 905 09 672.
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

Siste saker:

Sjøfareren av Fernando Pessoa

Bærum Kulturhus 27 - 29 oktober 2017
Les hele saken »

Mange kulturorganisasjoner å velge mellom

Leter du etter et kor, et band, danseinstitutt, musikkorps?
Les hele saken »

Frivilligbaerum.no utsatt for hackerangrep!

Frivilligbaerum.no har vært "ut av drift" i lange perioder det siste året
Les hele saken »

Forum for Kroniske Smerter

Vi møtes hver morgen til en prat på nettet. Linken finner du nedenfor. Du kan møte når du vil! Hv...
Les hele saken »

Mest lest:

Seniorsentrene søker frivillige hjelpere

Alle seniorsentrene har behov for flere frivillige hjelpere.
Les hele saken »

SYKEHUSVERT


Les hele saken »

Seniornett Bærum ønsker nye medlemmer velkommen!


Les hele saken »

Vil du være frivillig i Redd Barna?

Redd Barna arrangerer aktivitet for barn tilknyttet Bærum mottak hver tirsdag fra kl.17:00-19:00 på ...
Les hele saken »