Humanitære og sosiale Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
Norsk Berner Sennenhund klubb
 
 hjemmeside

 
Postadresse:
Postboks 69
1306 Bærum Postterminal
 
Om Norsk Berner Sennenhund klubb:
 Helt siden 1998 har vi hatt fast treff hver onsdag der hunder og eiere er samlet til en blanding av aktiv trening og sosialt samhold.  Vi samles onsdager kl 19 (varighet ca én time) på Levre skole (adresse: Levre skolevei 6, link til kart). Vi alternerer  stort settannenhver onsdag mellom sosialiseringstrening og hundetrekk og turgåing. Se aktivitetskalenderen for detaljert oversikt over hva vi gjør, og når. 


Sosialiseringstreningen består av vanlig hverdagslydighet, der vi også legger vekt på å trene hundene til å omgås både mennesker og andre hunder. I tillegg driver vi med hundetrekk, litt agility, vi arrangerer søndagsturer og har enkelte tema kvelder i tillegg til mer sosiale aktiviteter som felles fjellturer, sommerfester, julebord o.l.

Gjennom flere år har vi hatt et nært samarbeid med Bærum Kommune der vi hver annen uke har trekk av funksjonshemmede slik at de får kontakt med de "deilige" og trygge hundene våre. I tillegg har vi enkelte andre trekkoppgaver som f.eks. ved åpningen av julegaten på Bærums Verk.

Ut over våren 2012 tar vi også opp igjen agility-treningen med vårt utstyr.

Alle med Bernere kan delta på onsdagstreffene. Vi håper likevel at du ser fordelene med medlemskap og å bidra med Abonnements- og støttebidrag, og håper at du velger dette (se Medlemskap til venstre).

Har du spørsmål, bare ta kontakt med meg, eller en av de andre i styret.

Hilsen Jon Jerre
Leder NBSK, avd. Asker & Bærum