Kultur Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
Arts and Dance Institute
 
 (+47) 67 13 46 76
 hjemmeside

 e-post
 
Besøksadresse:
Bjørnebærstien 27
1348 Rykkinn
Postadresse:
Bjørnebærstien 27
1348 Rykkinn
 
Om Arts and Dance Institute:

Kala Saadhana (Arts & Dance Institute)  

  • Kala Saadhana (ADI) –  danskunst og kulturskole ble startet i 2001. Tamilsk klassisk dans og musikk blir undervist her. Vi holder oss i Asker & Bærum og Oslo. Danskunst og kulturskole har godt samarbeid med de beste danserne og Lærere fra sør India for å holde kvaliteten. Senterets formål er å gi elevene våre innblikk i den tamilske kulturrikdommen. 
  • Elevene våre får bevare den tamilske kulturarven og forstår sin identitet bedre. Elevene fra ADI bygger opp et godt sosialt nettverk med andre unge, øvrige kultur aktører og den majoritets befolkning. Skolen er godt fokusert og dedikert mot klassisk dans / musikk og opprettholder kulturen. Hovedmotivet på Kala Saathanalaya er ikke bare å lære dans også det utfører noen show og arbeider sammen med andre ulike organisasjoner. Danseformen Bharatha Natyam er en tradisjonell tamilsk danseform, og senteret tilbyr undervisning innenfor denne danseformen.  
     
  • Kavitha Ravikumar, er lederen for danskunst og kulturskole underviser i dans fra Sørøst-Asia, og undervisningen hennes følger den tradisjonelle danseform Bharathanatyam. Hun har 7 års utdannelse ved en privat skole i Oslo og Post Diploma grade ved Oriental Examination Board i London. Hun har også tatt flere dansekurs i India. Kavitha har undervist i ti år.

 

 
 
Aktiviteter i Arts and Dance Institute:
 Tilbyr  kurs ,  workshops og  forestillinger