Kultur Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
Bærmuda
 
 hjemmeside

 e-post
 
 
Om Bærmuda:

Bærum musikk- og dansteteater (BærMuDa) er kommunens eneste musikalgruppe. BærMuDa har 25 medlemmer og setter opp ca. en egen produksjon i året i tillegg til store og små oppdrag i kommunen og utenfor kommunen. 

De siste produksjonene til BærMuDa har vært musikalene «Ungen» (Sandvika teater februar 2011) og «Bør Børson» (Bærum kulturhus november 2008). I november 2009 hadde BærMuDa konserten «sing when youre swinging» sammen med Christiansand stringswing ensemble i Bærum kulturhus. 

 

BærMuDa bruker profesjonelle i alle støttefunksjoner som regi, koreografi, musikalsk ledelse, orkester, scenografi og til dels også kostymedesign. På denne måten får man utnyttet egne krefter maksimalt, lærer mer og blir bedre for hver oppsetning. For øvrig er gruppa drevet av medlemmene.

 

I november 2011 vil BærMuDa sette opp en filmmusik- konsert i Sandvika teater og i november 2012 vil det bli urpremiere på musikalen «Isdronningen» i Bærum kulturhus. «Isdronningen» skrives for BærMuDa av Cecilie  Due (manus) og Helge Sunde (musikk). 

 

Kontaktperson: Cecilie Due (cecilie@mamageno.no