Kultur Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
Cirka Cirkus
 
 hjemmeside

 e-post
 
 
Om Cirka Cirkus :

Grav nysirkus ble et begrep etter oppstart høsten 2000. Det ble lansert som Norges første nysirkus gruppe for barn av nysirkusfestivalen på Kadettangen. På nysirkusfestivalen i 2001 opptrådte sirkusskolen med sin første forestilling ”JAM!”

De første årene ble skolen drevet av kulturavdelingen i Bærum Kommune, men i 2003 ble sirkusskolen selvstendig og drives i dag av et frivillig foreldredrevet styre, samt ivrige instruktører.

Vi har oppigjennom laget en rekke forestillinger, ”Skrot” i Sandvika Teater, ”Cirkuspainting” i nye Bærum kulturhus, ”Det glemte huset” i gamle Stabekk kino, og sist i 2007 ”Mens du sover” i Arena Bekkestua.

Vi har også hatt en rekke opptredener på TV, og shows og workshops på ulike events, med oppdragsgivere som Den Norske Turist Forening, Redd Barna, Bærum Kommune og Barneøya med flere.

I 2007 skiftet sirkusskolen navn til Cirka Cirkus og vi fikk ny logo og profil. Høsten 2007 flyttet vi inn i nye lokaler på Arena Bekkestua og utvidet driften med flere kurs og nesten en fordobling av elever.
Cirka Cirkus består i dag av gruppene Cirka Mini som er fra 6-9 år, Cirka Cirka som er fra 10-12 år, og Cirka Max som er fra 13 år og oppover. Vi trener hver tirsdag på Arena Bekkestua, og har jevnlig forestillinger, eksterne oppdrag og shows, samt workshops for våre egne elever og instruktører.