Idrett Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
HAUGER FOTBALLKLUBB
 
 hjemmeside

 e-post
 
Besøksadresse:
Hauger skolevei
1346 Gjettum
Postadresse:
Postboks 49
1306 Bærum Postterminal
 
Om HAUGER FOTBALLKLUBB:
Året 1969 skulle i sannhet bli et år med historisk sus. 21. juli satte Neil Armstrong bena på månens overflate. Snaue tre måneder senere, nærmere bestemt 14. oktober, ble det klubbet i bordet på Samvirkeskolen på Gjettum - en gjeng entusiaster hadde stiftet Hauger Sportsklubb. Det må kunne sies å ha vært "et lite slag for fotball-Norge, men et gigantisk slag for Haugerungdommen"!
Hovedfarger
Blå trøyer, blå shorts, blå strømper
Alternative farger
Hvite trøyer, blå shorts, blå strømper

Gjengen bak Hauger Sportsklubb med initiativtaker Jan Gutubakken i spissen fikk straks merke at det var et stort behov for en ny klubb mellom Bærums Verk og Sandvika. Ikke i sine villeste fantasier hadde de forestilt seg den enorme pågangen som de ble stilt overfor fra første dag av. Foranledningen til klubben var nemlig en helt annen enn det den er i dag hvor klubben kan skilte med 38 lag og nesten 600 medlemmer - og med navnet Hauger Fotballklubb! Gjengen som grunnla Hauger Fotballklubb gravde frem ideen om å starte en egen klubb da de hadde sine ukentlige samlinger hver lørdag på Brynbanen for å "hæppe" fotball. Siden gjengen besto av så mange talenter fant de ut at de like godt kunne starte et eget seniorlag. Og vi vet jo hvor det har endt. Fra opprykk det første året (1971) opp til 6. divisjon og til i dag hvor A-laget har etablert seg i 4. divisjon. De øvrige lagene i klubben har gjort og gjør fremdeles stor ære på klubben med flotte resultater.
Klubben stod overfor en stor milepæl da ordfører Odd Reinsfeldt åpnet Rud kunstgress i klubbens jubileumsår i 2004 da Hauger Fotballklubb ble 35 år. Endelig kom det etterlengtede moderne fotballanlegget på plass. Dette har så absolutt hjulpet klubben til å styrke og tydeliggjøre profilen hvor både sosiale og sportslige faktorer på Kolsås, Hauger, Rud og Gjettum står i sentrum. Klubben har forsvart sine mottoer "Idrett - Samhold - Sosial profil" og "For unge spillere er vi et førstevalg" med glans!
Det neste vi venter på er åpningen av Hauger Idrettspark våren 2013, og den nye fotballhallen, et annlegg som Hauger vil få mye glede av. Ikke minst som en ektstra bane i sommersesongen. Gressfeltet på Haugersletta blir også oppgradert til glede for Haugerfamilien.
Viktige arrangementer i dag:
Hauger Jentecup som sesongoppstart for mellom 40 og 50 lag
Fotball akademi for 1-6 klasse, etter skoletiden.
Fotballskole
Intern cuper for årskullene
Haugerligaen i september for klubbens egne medlemmer