Idrett Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
IPPON JUDOKLUBB
 
 920 43 207

 hjemmeside

 e-post
 
Besøksadresse:
Nadderudhallen Haukeveien 12
1357 Bekkestua
Postadresse:
Postboks 86
1318 Bekkestua
 
Om IPPON JUDOKLUBB:
 
Om IpponMinimer

Ippon judoklubb ble startet 5. januar 1970 av Atle Lundsrud og er tilknyttet Norges Judoforbund og Norges Idrettsforbund. Vår målsetning er å skape et trivelig og inkluderende treningsmiljø der vi samtidig vektlegger å utvikle dyktighet i sporten.

Vi har partier for de fleste nivåer, både barn, ungdom og voksne. Eliteutøvere og mosjonister. Klubben har vært i rivende utvikling siden oppstart og er nå norges største judoklubb med over 400 medlemmer.

Ippon Judoklubb har et velfungerende styre som har 6 møter i løpet av året. Vi har også en fungerende foreldreforening som bidrar med enkeltoppgaver i forbindelse med avslutninger og lignende. 

HVA ER JUDO  ?

Judo er en japansk kampidrett basert på kast- og kontrollteknikker. 
Det er en spennende og meget variert idrett hvor en får trent både balanse, koordinasjon, smidighet, bevegelighet og styrke.  En meget allsidig og god grunntrening. Judo passer meget godt for barn,-  både jenter og gutter.  Den allsidige treningen, konsentrasjonen og  spenningen ved å beherske kroppen bl.a. gjennom fallteknikker og kast gir mye positiv læring. Judo er verdens 7. største idrett med over 16 millioner utøvere på verdensbasis og har vært OL- gren siden 1964.

KROPPSBEHERSKELSE OG IDRETTSGLEDE
Ippons mål er å skape levende og lærerik trening der vi vektlegger å utvikle egen dyktighet i sporten sammen med et godt klubbmiljø. Ippon har partier for  barn, ungdom og voksne og tilbyr varierte muligheter for både mosjonister og eliteutøvere. Vi har også startet knøttejudo som passer for barn i alderen 3 til 6 år. Ippon Judoklubb er tilknyttet Norges Judoforbund og Norges Idrettsforbund.