Kultur Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
LEVRE SKOLES MUSIKKORPS
 
 67 54 37 44
 hjemmeside

 
Besøksadresse:
Levre skolevei 6
1346 Gjettum
 
Om LEVRE SKOLES MUSIKKORPS:
Levre Skoles Musikkorps ble stiftet i 1980, og har i år hatt rundt 55 medlemmer, fordelt på hovedkorps, juniorkorps og aspirantkorps. Medlemmene går gjennom en tre-trinns undervisningsstige: Det første året som aspirant, deretter som junior i to år, og endelig som medlem i hovedkorpset. Alle får individuell undervisning en gang i uken, i tillegg til ukentlige samspilløvelser. Ann Balzer er dirigent for junior- og senior-korps, mens Anita Frøyset dirigerer aspirantene.
 
Det er gøy å være korpsmedlem. Kjernen i korpsets aktivitet er det musikalske, men vi legger samtidig stor vekt på å ha et godt sosialt miljø. Vennskap går på tvers av alder og klasser. I løpet av året har vi mange aktiviteter, som f.eks forskjellige konserter, to helgeseminarer, bowlingkveld og pizzaaften. Den årlige korpsturen i juni er høydepunktet.
 
Korpset er en selvstendig, foreldredrevet organisasjon tilsluttet Norges Musikkorps Forbund. Vi arrangerer loppemarked en til to ganger i året, og det er overskuddet herfra som utgjør hovedinntektskilden.
 
Om noen har spørsmål om korpset eller har lyst til å begynne å spille, vennligst ta kontakt med formann Henriette Scheen Edvardsen, tlf: 67 56 68 70