Kultur Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
Storbandet Promenaden
 
 922 55 729

 hjemmeside

 
Postadresse:
Postboks 1022 Bragernes
3001 Drammen
 
Om Storbandet Promenaden:

 

Storbandet Promenaden – mer kjent bare som ”Promenaden”, er et storband med hovedvekt på sving- og dansemusikk, og med røtter i den klassiske storbandmusikken.
Bandet ble startet i 1984 av Kjell Nordseth, og het den gang Østre Bærum Promenadeorkester. Kjell Nordseth var også musikalsk leder og primus motor i hele 25 år, frem til 2009. I dag er Kim Koffeld musikalsk leder.
I mange år var storbandet organisert nærmest som en ”musikerpool”, der musikalsk leder håndplukket musikere til den enkelte spillejobb eller konsert. De siste årene har bandet hatt en mer eller mindre fast besetning av meget erfarne amatør- og proffmusikere.
I løpet av disse årene har Promenaden hatt utallige spillejobber og konserter i hele Østlandsområdet, og er kjent som et meget allsidig storband. Vi har også ved flere anledninger gjort konserter og turneér i utlandet, sist i London 2005 da vi spilte ved ett arrangement for den norske ambassaden i forbindelse med 100-årsmarkeringen for 1905. I 2009 og 2010 har vi samarbeidet med jazzvokalisten Majken Christiansen ved flere anledninger, blandt annet i forbindelse med en konsert på Asker Jazzklubb under arrangementer “Vinterjazz 2010″
Promenaden har også utgitt tre CD´er, der de to første helt og holdent var basert på sving- og dansemusikk (Let´s Dance 1 og 2). I 2008 ga vi ut en CD der Helge Johnsen var vokalist på en rekke Frank Sinatra-låter (”Storbandet Promenaden med Helge Johnsen”). Utdrag fra de to siste CD´ene kan du høre her.
Promenaden gjør de fleste typer spillejobber der det er behov for god swing- og dansemusikk, og vi stiller også med komplett lydanlegg. Vår styrke er meget erfarne musikere og et omfattende repertoar på over 400 låter som spenner fra polonaise via rock og pop til salsa, latin, swing og jazz. Alt arrangert for storband, og med vokalist der det passer. Hvis det er behov for musikk til bryllup, firmafest, bursdagsfest, årsball eller andre anledninger så kan vi kontaktes her. Vi er billigere enn vi høres ut som!
Trompet:
Kim Koffeld (lead), Aage Wang, Sissel Skagen og Bernt Lien.
Saxofon:
Nina Trulsrud (leadalt.klarinett), Harald Opheim (alt) Olaf Boberg (tenor), NN (tenor) og Hasse Ohlgren (baryton).
Trombone:
Tom Oddby (lead), Olav Hagen, Kjell Nordseth og Erik Gulbrandsen.
Komp:
Morten Jensen (trommer), Sten Werner Martinsen (piano), Yngve Eriksen (bass) og Olav Dahl (gitar).
Vokalist:
Lise-Lene Eriksen
Musikalsk leder:
Kim Koffeld.