Humanitære og sosiale Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
BULGARSK NORSK FORENING
 
 hjemmeside

 e-post
 
Besøksadresse:
Gjettumveien 51 c/o Venelina Kostova
1346 Gjettum
 
Om BULGARSK NORSK FORENING:

Om BULGARSK NORSK FORENING (BNF)

 

BULGARSK NORSK FORENING (BNF) er medlemsbasert, frivillig og politisk uavhengig forum for alle som ønsker å videreutvikle relasjoner mellom Bulgaria og Norge samt fremme disse lokalt og internasjonalt. Religiøse og politiske spørsmål er ikke del av foreningens formål og satsingsområde.

BNF bygger nettverk til gjensidig hjelp og støtte, til sosial kontakt og forståelse. BNF er åpen for alle enkeltpersoner, og organisasjoner som er enige i foreningens mål og vil delta i dets arbeid.  
Hovedformålet for dannelse av foreningen er å bevare bulgarsk kultur og tradisjoner, å fremme kulturelt og sosialt samarbeid mellom Norge og Bulgaria og være et tilbud til enkeltpersoner og organisasjoner som vil ha bedre kjennskap til bulgarsk forhold og bulgarsk kultur både lokalt og internasjonalt.
Foreningen vil satse på kultur- og sosialaktiviteter, drive informasjonsvirksomhet, fremme samvær, spre kjennskap til de to lands tradisjoner og kultur og organisere møter med personer som kan yte spesielle bidrag. Offisielle språk er bulgarsk og norsk.