Kultur Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
CHORIOLIS
 
 415 00 223

 67 56 57 76
 hjemmeside

 e-post
 
Besøksadresse:
v/Anne Sundal Solhaugveien 90 A
1300 Sandvika
 
Om CHORIOLIS:


Choriolis er et kor med 25 medlemmer i alderen 30-50 år. Bredden i repertoaret er korets styrke og varemerke. Repertoaret spenner fra jazz, pop og folkemusikk til klassiske verker og kirkemusikk.

Sommeren 2010 var koret på turné til Hellas hvor vi hadde både kirke- og folkemusikk på repertoaret. Vi har tidligere vært på turneer i Sveits, Irland, Italia og Danmark samt mindre turer i Norge, f.eks. Lom og Otterøya.

 

Choriolis er kjent for sitt gode sosiale miljø som bygger på gleden i å skape musikk sammen. Koret har gode tradisjoner i å arrangere musikalske og sosiale aktiviteter, gjerne med andre kor og orkestre.

 
 
Aktiviteter i CHORIOLIS:

Choriolis søker sangere

Vi søker nye sangere i alle stemmegrupper, men særlig tenorer og alter. Har du en brukbar stemme og et bra øre er du hjertelig velkommen til prøvesang hos oss. Notekunnskap er en fordel.

 

Vi er inne i et jubileumsår og har nettopp avholdt vår jubileumskonsert. Vi har flere spennende prosjekter på gang med ny konsert til høsten.

Vi øver på Smestad skole hver torsdag fra klokken 19:00-21:45, vekselvis fellesøvelser med dirigent og selvstendige stemmeøvelser.

Dirigent er Gry Sagmo Aglen.

Noe for deg? Kontakt vår formann:

Jan Arvid Prytz
Telefon: 415 00 223
E-mail: japry@online.no