Idrett Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
BÆRUM TAEKWON-DO KLUBB
 
 951 71 022

 hjemmeside

 e-post
 
Besøksadresse:
Kirkeveien 59
1363 Høvik
Postadresse:
Postboks 15
1305 Haslum
 
Om BÆRUM TAEKWON-DO KLUBB:

Bærum Taekwon-do klubb (BTK) ble stiftet i 1985 av Søren Engelschiøn og har idag rundt 140 aktive medlemmer. Treningen foregår i Kirkeveien 59B på Høvik (Kart og bilder), i fine og tilrettelagte lokaler med gratis parkering rett utenfor døren.

Vi er medlem av stilartsforbundet National Taekwon-do Norway (NTN) og er tilknyttet Norges Idrettsforbund (NIF) gjennom medlemskap i Norges Kampsportforbund (NKF). Internasjonalt er vi tilsluttet International Taekwon-do Federation (ITF) og All Europe Taekwon-do Federation (AETF).

Våre instuktører er utdannet gjennom Norges Idrettsforbund og følger i tillegg opplæringsprogrammet til National Taekwon-Do Norway (NTN) som ledes av Master Per Andresen.

Vi tilbyr alsidig trening for personer i alle aldersgrupper, med eget parti for barn fra 9 til 12år (ut barneskolen). Treningen består av praktisk og teoretisk grunntrening i Taekwon-do samt generell styrketrening og smidighetstrening. Det legges også meget stor vekt på etikette og kutyme.

National Taekwon-Do Norway (NTN) er vårt nasjonale organ organisert som egen seksjon i Norges Kampsportforbund. NTN har rundt 6000 medlemmer fordelt på drøye 50 klubber. Alle NTN klubber i norge er medlem av Norges Idrettsforbund gjennom særforbundet Norges Kampsportforbund.