Humanitære og sosiale Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
Friends International Support Group
 
 97033884

 67561414
 hjemmeside

 e-post
 
Postadresse:
Gruvemyra 87
1354 Bærums Verk
 
Om Friends International Support Group:
Mosken Bergh er daglig leder for den norsk registrerte organisasjonen Friends International Support Group (FISG), også kalt Forum For Kroniske Smerter. Organisasjonen drives lokalt fra Bærums Verk, selv om den omfatter hele landet. Vi har en aktiv støttegruppe/forum for smertepasienter på egne websider basert på dugnadsarbeid. FISG er en ikke-kommersiell organisasjon som har drevet likemannsarbeid på nettet siden 2001. Vi arbeider for at medlemmene våre skal unngå isolasjon, få økt kunnskap og styrket selvfølelse.

De fleste av våre lesere og medlemmer har kroniske smerter, ryggproblemer, bekkenleddsyndrom, fibromyalgi, reumatiske lidelser, senebetennelser, borrelia eller lignende helseplager. Det er ingen krav til diagnose. Både organisasjonen og forumet er diagnosenøytralt. Vi har mange medlemmer uten klar diagnose. Vi har derfor et bredt engasjement. Vi har siden grunnleggelsen i 2001 valgt å legge vekt på inkludering på tvers av diagnoser.


Du kan lese informasjon på våre nettsider uten registrering, men du må registrere gratis medlemsskap for å skrive egne innlegg.
 
 
Aktiviteter i Friends International Support Group:
Vi har et forum på nettet hvor man kan møtes døgnet rundt. Det er alltid åpent! Hver morgen startes en Internett Kafe. Kall det gjerne en nettverkskafe!

Linken til Forumet er: Forum for kroniske smerter.

Dette er et interaktivt nettsted. Det daglige innholdet skapes av medlemmene. Du må registrere deg for å delta, men medlemsskap er gratis!