Natur, miljø og friluftsliv Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
Asker og Bærum Naturistforening
 
 926 48 245
 hjemmeside

 e-post
 
Postadresse:
Boks 48
1300 Sandvika
 
Om Asker og Bærum Naturistforening:

Velkommen til Asker og Bærum naturistforening

En kort innføring om Organisert naturisme og hva ABNF er og står for.

Anno 2015 er Asker og Bærum Naturistforening en av de mest aktive og fremtredende naturistforeninger for alle naturister, nakenbadere og dere som trivest best uten en tråd når det passer. Vi er svært opptatt av at alle naturister - særlig ungdom, barn og deres foreldre, og kvinner - føler seg trygt og trives hos oss.

Selv om vi er i stor vekst og er faktisk den nest største  naturistforening i norge med ca 254 medlemmer (januar/12), så satser vi på kvalitet før kvantitet. Og det vises. Vi ønsker å skape de beste naturistopplevelser, om sommeren og om vinteren, slik at også du sier "wow, dette er skikkelig bra - eller råkult!"

"Ingenting er bedre" - velkommen skal du være på Kalvøya!

På våre nettsidene forteller vi dere litt mer om hvem vi er, hva vi gjør, hvilken aktiviter vi har, og hva du kan forvente fra oss. Vi er en foreningen for alle naturister, unasett om du er medlem eller ikke. Men for å utvikle tilbudet og opprettholde et svært høyt nivå, slik at også du kan nytte fritiden i nettoen og full frihet, er vi helt avhengige av flere medlemmer.

 
 
Aktiviteter i Asker og Bærum Naturistforening:
Kalvøya, like utenfor Sandvika, er en perle i indre Oslofjord. Og naturiststranden på østsiden av Kalvøya er vel blant en av de fineste naturiststranden som finnes. Du går av bussen / toget, eller parkerer bilen på Kadettangen, og tar bena fatt over gangbroen og går veien til venstre til naturistområdet. Eller kanskje du kommer sjøveien 
 
Kalvøya er selve kjernen i foreningen vår. Den ga grunn til dannelsen og den gir oss et samlingspunkt. Stranden er kommunalt og åpent for alle, selvfølgelig, men det er foreningen som driver området. Vi selger brus, lager grillfester, holder tilsyn, holder området rent og pent. Her er det mange muligheter til spil. Volley og boccia banen er igjen tillrettelagt. Vi har bocce- og volleyballer, gjerne bruk den! Ved foreningsbordet har vi også spader, bøtter, baller og andre leker til bruk av barn. Alt utstyr/leker kan brukes av alle, uansett om du er medlem eller ikke. Alle er like velkommen.
 
   
             Grillfest på Kalvøya        -                                 I pakt med naturen: reportasje om naturiststranden på Kalvøya,                           
Dagbladet, sommer 2005
   
 
Sommer 2008 fikk vi en super ny badebrygge med stupetårn. Den har blitt resultatet av godt samarbeid med kommunen, og er del av vår satsing på barn og unge. Foreningen har betalt halvparten, det ble mange tusenlapper likevel. Bryggen er for alle uansett om du er medlem eller ikke, men vi oppfordrer alle som bruker badebryggen og alle foreldre til barna som bruker bryggen til å vurdere om de ikke skal bli medlem i foreningen: det er gjennom vår medlemsmasse og vårt arbeid at dere får slik tilbud. Bli medlem, og støtt naturistmiløet på Kalvøya.
 
Til slutt: hold strandområde ren, ikke etterla søppel men bruk søppelsekker. Ikke kast sneiper men bruk våre askebeger.

Obs: p-plassene på Kadettangen er avgiftbelagt. De første tre timer er det gratis, deretter 13kr/time. Avgiftperiode: hverdager kl. 8-19, lørdager kl. 8-17. søndager gratis. For eksempel, kommer du kl, 10 på en lørdag, er det gratis til 13, og fra kl 13 til kl. 17 betaler du 52kr, eller du trekker en ny lapp og betaler 13kr :-) På lørdager og søndager kan du også gratis parkere på Hydro's p-plass, ved andre siden av Sandvikaelva. På hverdager er eneste mulighet til gratisparkering ved musikskole/lakseberg båthavn (30min å gå). Mer info om parkeringsmuligeter finner du her