Idrett Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
Bærum Frisbeeklubb
 
 934 58 444

 hjemmeside

 e-post
 
Besøksadresse:
Gullhaugveien 181
1354 Bærums Verk
 
Om Bærum Frisbeeklubb:

Frisbee golf i Bærum – nå på Rud/Hauger ved idrettsparken

Bærum Frisbeeklubb ble etablert  juni 2010 og har allerede blitt en klubb med mange gode spillere. Vi er glade og stolte over å kunne fortelle at vi nå har fått en frisbeegolfbane i Bærum, her vil vi spille frisbee hver mandag kl. 18.00 . Banen ligger på Rud – Hauger og har 9 permanente hull. På ukesgolfen spiller vi med 10 hull hvorav den ene kurven er en portabel kurv. Vi spiller 2 runder av 10 hull.
Adressen til Rud: Hauger skolevei 36, 1351 Rud.

Oslo kommune har allerede fire frisbeegolfbaner – disse ligger på Ekeberg, Stover, Frogner ved Skøyen skole og ved Sinsenkrysset.

Vi i Bærum Frisbeeklubb ønsker alle hjertelig velkommen til å bli medlem i klubben. Ved å bli medlem blir du også en del av av miljøet, du kan få mange gode råd av andre spillere. Ønsker du kanskje å delta i turneringer? da trenger du å være medlem av en klubb – det er viktig for klubbens satsing, rekruttering osv. Det er også viktig for sporten! Disksport Norge får pengestøtte ut i fra antall medlemmer, og mer penger og ivrige spillere kan føre til nye spillere, flere baner osv.

Bærum Frisbeeklubb har en visjon:
Bærum Frisbeeklubb diskriminerer ikke og skal ikke diskriminere på grunnlag av farge, religion (tro), kjønn, kjønnsuttrykk, alder, nasjonal opprinnelse (opphav), funksjonshemming, sivilstatus, seksuell orientering eller militær status, i noen av sine aktiviteter eller arrangementer. Disse aktivitetene omfatter, men er ikke begrenset til, valg av styremedlemmer, medlemsleverandører og levering av tjenester. Vi er innstilt på å gi et inkluderende og innbydende miljø for alle medlemmer og deltagere.

Bærum Frisbeeklubb vil ikke diskriminere og vil iverksette tiltak for å sikre mot diskriminering i medlemsrekruttering og ved våre arrangementer basert på rase, farge, kjønn, nasjonal opprinnelse, alder, religion, tro, funksjonshemming, seksuell orientering, kjønnsidentitet eller kjønnsuttrykk.

 

Hvilke fordeler får du som medlem i Bærum Frisbeeklubb:
1. Alle medlemmer får en klubbdisk med klubbens logo samt en mini (markør) som velkomstgave (verdi ca. 140,-)
2. Medlemmer vil få introduksjon i regler, kasteteknikk og valg av frisbeer.
3. Faste treningstider for medlemmer.
4. Mulighet for å delta i konkurranser som arrangeres av klubben, samt ved andre konkurranser i landet.
5. Innetrening hele vinteren. En unik mulighet for medlemmer å få massetrening inne hele vinteren.
6. Være med i et aktivt miljø men noen av landets beste frisbeespillere.
7. Spille ukesgolf på egen bane på Rud/Hauger Idrettspark (våren 2014).
8. Få resultatene på nett.

Bli medlem her

 

Ønsker du mere opplysninger kan du ringe leder i Bærum Frisbeeklubb Mona Bjerke på 934 58 444 eller send en mail til post@baerumfrisbeeklubb.no