Humanitære og sosiale Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
Barnas Brobygger
 
 hjemmeside

 e-post
 
Postadresse:
Brekkeski 10
1349 Rykkin
 
Om Barnas Brobygger:
Barnas Brobygger ble etablert i 2003. Den gang med formål om bistand til et av Norges naboland, Latvia. Sammen med Stabekk Misjonskirke og organisasjonen Pakapieni har mange, mange familier fått hjelp i årene som er gått. Vi fikk være med på å bistå fotballaget Kauguri økonomisk, slik at mange gutter kunne få sjansen til å komme seg opp fra rennesteinen. Fotballaget er fast gjest ved Norway Cup. Vi fikk delta sammen med dem - og det var en opplevelse!
Barnas Brobyggers arbeid krever også økonomisk støtte fra givere med "hjartet på rette staden". Og norske myndigheter bidrar på sin måte med skattelette. Vi er en av de organisasjoner som du får redusert skatten din med å gi til.
 
 
Aktiviteter i Barnas Brobygger:
De fleste mennesker er stolte av natur. Det gjelder ikke minst tyrkere. Vår målsetting er å bygge opp selvtillit og mulighet til å forsørge seg selv og familien. Programmet vårt er derfor klart:
- Akutthjelp for sterkt trengende (mat, klær, utstyr) 
- Utdannelse (yrkesrettet)
- Utvikling av selvbilde (for å klare seg i jobb og samfunn forøvrig)
- Arbeid (bidra med hjelp til å finne arbeidsplasser og utføre en jobb)


Mahmutlar kommunestyre, med ordfører Ali Celik i spissen har godkjent vårt program. Han har sett på det som er gjennomført i Latvia og istemmer at det samme programmet skal følges her. Kommunen mottar stadig henvendelser fra folk som har problemer. De faktiske forhold sjekkes ut, og det blir ført lister over hvilke familier og enkeltpersoner som har akutte behov, og hva disse behovene består i. Innsamling av klær og sko er viktig, men det finnes en gruppe mennesker som ikke en gang ikke har nok penger til mat. Vi ønsker å gjøre som i Latvia, samle inn midler til å lage "matpakker". En slik pakke vil bestå av de mest nødvendige næringsmidler. For 100 norske kroner, lager vi en solid matpakke for en familie. Send oss en epost, om du ønsker å bidra til en slik matpakke.