Idrett Tilbake til oversikten  
Du er ikke pålogget.
Logg på  |  Registrer deg

 
Oslofjord Triatlon
 
 hjemmeside

 e-post
 
 
Om Oslofjord Triatlon:
Er du nysgjerrig på triatlon og ønsker å bli med i en klubb, men er litt bekymret for å bare møte topptrente og overlegne atleter? I såfall anbefaler vi deg i bli med i en klubb og garanterer at i Oslofjord har vi garantert en som er på ditt nivå, hva enn det er.
 
 
#140213

Oslofjord ble startet av en vennegjeng rundt 2003. Fra den gang har klubben vokst til nesten 200 medlemmer, inkludert en tøytiger. Klubbens logo er inspirert av en synkende sol og reflekterer grunnleggerenes ønske om å komme i mål før solnedgang. Allerede fra starten hadde altså medlemmene et avslappet forhold til å komme først i mål, en holdning som fortsatt regjerer. Det betyr ikke at vi ikke har ambisiøse medlemmer, de to siste årene har vi hatt medlemmer som kvalifiserte seg til Hawaii, og et medlem er allerede kvalifisert til årets VM. I fjor arrangerte vi Unaas Cycling Hawaii-fest med overføring av VM på storskjerm. Flere medlemmer er også aktive utenfor løypa og jobber som dommere og tekniske delegater ved de største konkurransene i Norge.

Hva vi tilbyr

Spørsmålet vi får oftest gjelder fellestreninger. Dette kan røft deles inn i vinter- og sommerhalvåret. 

Når det blir for kaldt og glatt å løpe ute begynner vi med intervalltreninger på Bislett stadion på mandager. Nytt av året er et opplegg på torsdager for Oslofjord og Rye-medlemmer, et yoga-kurs. På tirsdager og fredager disponerer Oslofjord, sammen med Rye, tid i svømmebassenget til Idrettshøyskolen på Sognsvann. Dette er et eget opplegg man melder seg på på høsten. Om sommeren flytter vi svømmingen ut i Sognsvann, en trening som ofte ender med grilling. Erfaringsmessig har folk sine egne tradisjonelle jogge- og sykkelruter og det er ikke nok interesse for et felles opplegg. Sognsvann Rundt Medsols på onsdager er flittig besøkt av medlemmer, flere som velger å svømme litt før eller etter løpingen. Oslofjord arrangerer også en treningstur til Danmark, tradisjonelt rundt Kr. Himmelfartsdag, med tre dager med sykling, svømming og løping. Langtur til Skagen og besøk hos konditor er selvsagt.

Den mest tradisjonsrike treningen i Oslofjord er treningstriatlon på Bogstad annenhver torsdag så lenge vannet er varmt nok. Dette går tilbake til grunnleggingsdagene. Det er rundt 750m svømming, 16km sykling inn og ut sørkedalen før en 4.5km løperunde. Når det er sagt må vi poengtere at dette er en rekke folk som samler seg for å trene. Det er ikke et arrangement, ingen påmelding eller et krav om å være medlem i Oslofjord. 

Lisens

Norges Triatlonforbund bestemte i 2012 at alle trenger å løse lisens for å kunne stille til start i arrangementer i NTFs terminliste. Dersom man ønsker en helårslisens må man være medlem i en triatlonklubb. Detaljer finnes her: triathlon.no - lisens

Dersom du lurer på mer er det bare å spørre på forumet vårt eller på Facebook.